Обратно към категорията

Жители на Ямбол споделят своите предложения и очаквания с Валентин Ревански и "Екип 16"

Добавено на: 22.10.2023 11:51
   

Кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от "Екип 16“  се срещнаха с жители на ул. "Арда" и на к-с "Златен рог" в Ямбол. "Доказахте, че сте човек, който държи на думата си и знам, че, ако Вие не решите проблема с наводненията в нашия квартал, никой няма да го направи", обърна се Петър Желев от ул. "Арда" към Валентин Ревански. Този екип трябва да продължи да работи, категорични са и жителите на "Златен рог", които изразиха своето удовлетворение от изградените детски площадки, превърнатото в линеен парк небетонирано корито на река Тунджа, изцяло ремонтираната улица "Иван Параскевов", изградените велоалеи, реновирания плувен комплекс в квартала.

На откритите срещи бяха обсъдени и възможностите за изграждане на допълнителни паркинги, засилването на контрола срещу паркирането на автомобили върху тротоарите, монтирането на пейки край жилищните блокове и подобряването на уличното осветление.

"Много са още проблемите, които имаме да решаваме заедно с вас. Това, което мога да обещая, е, че ще работим със същата енергия.", подчерта Валентин Ревански.

В програмата "Екип 16" са предвидени продължаването на проектите за подобряването на пешеходната и велоинфраструктура, изграждането на още три кръгови кръстовища, на нов мост, който да свърже "Каргона" и "Златен рог" с "Граф Игнатиев".

Вече са подадени проекти и за разширяването на социалните услуги за възрастни хора, сподели заместник-кметът и водач на листата Енчо Керязов.

На 29 октомври правим два избора - за кмет и за общински съветници. Затова гласуваме с две бюлетини - за кмет и за общински съветници, припомни председателят на Общинския съвет Антон Шиков. Хората, които изберат да гласуват с машина, трябва още в началото да натиснат бутона за избор на кмет и общински съветници. Следващата стъпка е избор на кмет, после на листа за общински съвет и накрая преференция, ако имат предпочитания към конкретен кандидат от листата, която са избрали.

 И в двете бюлетини - за кмет и за общински съветници, Валентин Ревански и водената от Енчо Керязов и Антон Шиков листа, са с номер 16.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!