Обратно към категорията

Енчо Керязов и Станислав Говедаров разкриха рецептата за възраждането на ямболския спорт

Добавено на: 14.10.2019 19:35
   

Масовото спортно събитие се превърна в истински празник за ямболлии

Ямбол е град с много изявени спортисти, не само на национално, а и на световно ниво. И спортът в града може отново да се възроди, категоричен е почетният гражданин на Ямбол и световноизвестен акробат Енчо Керязов.  

Нужно е да се обърне внимание на спортната база в града, която вече е не само морално, но и физически остаряла. Трябва да се повиши качеството на тренировъчния процес. Но най-важното е да се създадат реални условия за масов спорт. Колкото повече хора влизат в спортните зали и на стадионите, толкова по-добре треньорите ще могат да подбират най-добрите спортисти, заяви Станислав Говедаров. 

Енчо Керязов, Станислав Говедаров и Евгени Иванов, кандидати за общински съветници от П "Пряка демокрация", дадоха старта на празника „Активен спорт за  всеки” в Градския парк, като посветиха инициативата на Световния ден за борба със затлъстяването. А освен кандидатите за общински съветници, в атрактивните състезания се включи и кандидатът за кмет Валентин Ревански.

„Аз не познавам друг човек, който толкова много лични средства да е отделял за спорта в този град“, заяви Енчо Керязов и допълни, че е застанал зад Ревански точно заради неговата отдаденост към Ямбол. 

Ненапразно в Програмата им за гражданско участие и развитие на Ямбол са заложени и реално изпълними проекти за благоустрояване на стадиона и други спортни обекти в кварталите на града. 

Спортът е едно от малкото неща, които обединяват всички хора от всички възрасти. Освен това спортът възпитава – на уважение към другите, на ред и дисциплина, на отговорност. Спортът формира характери и създава приятелства, заявиха Керязов и Говедаров и призоваха родителите да обърнат внимание, че освен от образование и храна, децата имат нужда и от спорт.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!