Обратно към категорията

8 пожара в сливенско за денонощие

Добавено на: 11.08.2020 10:53
Снимки: https://unsplash.com/
   

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 8 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.
120 декара посеви са спасени при пожар от екипи на регионалните служби ПБЗН в Сливен и Твърдица на 10 август.
В 15,15 часа е получен сигнал за пожар в землището на град Шивачево, местността „Суванлъка“.  Произшествието е ликвидирано своевременно от един екип на РСПБЗН-Твърдица, без да причини преки материални щети. Спасени са 20 декара посеви. Пожарът е тръгнал от запалени сухи треви. 
В 12,30 часа е получен сигнал за пожар в село Младово. На място са изпратени 2 екипа на РСПБЗН-Сливен. Произшествието е ликвидирано своевременно, без са причини преки материални щети. Спасени са 100 декара посеви. Пожарът е тръгнал от запалени сухи треви и храсти.  
Един екип на РСПБЗН-Сливен се е отзовал на сигнал за запалена вила в района на местност „Рамануша“ край Сливен. Сигналът е получен в 17,37 часа. Спасена е сградата. Унищожени са домашно имущество, 30кв.м. покривна конструкция и техника. Причината за пожара е късо съединение в захранването на телевизор. При произшествието няма пострадали. 
Лек автомобил горя на бул.“Г.Данчев“ в град Сливен на 10 август. Сигналът е получен в 09,14 часа. Произшествието е възникнало по време на движение в лек автомобил „Фолксваген Поло“, собственост на 25-годишна жена от Сливен. Причината за пожара е техническа неизправност. Спасен е автомобилът. Унищожени са ел.проводници и съединения. Няма пострадали. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. 
Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в сухи треви и отпадъци, без да причинят преки материални щети, в землището на град Шивачево, кв. „Надежда“ до мелничен комплекс и в землището на селата Караново и Съдиево. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!