Обратно към категорията

Четирима задържани с алкохол, други двама с наркотици зад волана

Добавено на: 01.08.2023 11:28
   
Множество случаи на управление след употреба на алкохол, наркотици и опит да се даде кръвна проба от друго лице са установени в Сливенско по време на операциите по пътна безопасност в дните от 28 юли до 1 август.  
На 30 юли, в 02,35 часа, 27-годишен мъж от село Градец се е опитал да даде кръвна проба в ФСМП-Котел вместо свой 44-годишен роднина, който е хванат да управлява МПС с показатели на дрегера над 0,5 промила.  
23-годишен водач на лек автомобил „Ауди А4“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 1 август, в 00,55 часа, на бул. „П. Хитов“ в град Сливен. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство. 
44-годишен водач на лек автомобил „Пежо“ е хванат да управлява с концентрация на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена на 29 юли, в 16,20 часа, в град Нова Загора. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 2,00 промила. На водача е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство. 
19-годишен водач на лек автомобил „БМВ“ е хванат да управлява след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 29 юли, в 14,10 часа, в село новозагорското село Новоселец. Пробата за употреба на наркотици, извършена на място, е показала положителен резултат. По случая е образувано досъдебно производство. 
На 28 юли екип на група „Охрана на обществения ред“ към РУ-Сливен е установил водач на лек автомобил „Пежо 308“ да управлява след употреба на алкохол много над допустимото. Проверката е извършена на ул. „Г. Икономов“ в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 2,00 промила. По случая е образувано бързо производство.  
62-годишен водач на лек автомобил „Форд Фокус“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над допустимото. Проверката е извършена на 30 юли в град Сливен. Пробата за употреба на алкохол, извършена на място с техническо средство, е показала положителен резултат над 1,2 промила. По случая е образувано бързо производство. 
В районните управления в Сливен и Нова Загора са започнати бързи производства за управление на нерегистрирани МПС- мотопеди. Проверките са извършени на 29 юли в село Полско Пъдарево и на 28 юли в село Желю войвода. 

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ЛИКЪТ НА БОТЕВ Е ИЗРИСУВАН НА СГРАДАТА НА ЧИТАЛИЩЕТО В СЕЛО ОКОП
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!