Обратно към категорията

Кметът Стефан Радев беше преизбран за председател на УС на РАО „Тракия“  

Добавено на: 12.04.2024 15:42
   

Кметът Стефан Радев отново беше избран за председател на Управителния съвет на Регионалната асоциация на общините /РАО/ „Тракия“. Това се случи на състоялото се днес общо събрание на асоциацията в Чирпан. Сливенският градоначалник е председател на УС от 2020 г.

В рамките на заседанието, освен избор на ръководните органи на асоциацията, бе възстановено и членството на Стара Загора, Гурково и Николаево. Така броят на общините в независимото доброволно сдружение стават 29 от 7 области.

Пред делегатите кметът Стефан Радев представи отчет на Управителния съвет за дейността на сдружението през изминалата година. Той използва случая да благодари на всички свои колеги за съвместната работа, за добрия диалог, партньорство и надпартийност - принципи, на които е основано сдружението и вече над четвърт век отстоява. Той изрази увереност, че тенденцията ще се запази и през настоящия мандат.

Регионална асоциация на общините /РАО/ „Тракия“ е създадена през 1997 г. Основните й цели са насочени към обмен на опит и добри практики между отделните общини за оптимизация на дейността им в полза на гражданите.

Вече 20 години Община Сливен е член на асоциацията.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!