Обратно към категорията

Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Добавено на: 29.09.2022 15:49
   

Кметът Стефан Радев получи плакет от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва. Наградата му бе връчена от председателя на Областния съвет на организацията в Сливен полковник Божидар Борденяшки. Той благодари на кмета за подкрепата по време на честванията на 110 години от създаването на Трета българска армия на 14 септември тази година.

„Плакетът изработихме специално за годишнината, връчва се на командващите Трета армия и на представителите на местната власт в Сливен. С вашето присъствие и подкрепа демонстрирахте на практика едно единство между сливенското войнство и общинската власт“, каза пол. Борденяшки. Идеята на Съюза е подобно събитие да се организира всяка година.

Кметът увери, че общите дейности ще продължат и занапред, както и с всички, пазещи паметта за българската бойна слава, извоювани победи и велики наши военни стратези.

На срещата присъстваха още Митко Манев – председател на Общинския съвет на Съюза и Ангел Васков – зам.-председател на Областния съвет на организацията.Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!