Обратно към категорията

Мъж е пострадал при пожар

Добавено на: 30.03.2020 10:40
   

Екипи на Регионална дирекция ПБЗН-Сливен са се отзовали на 11 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

На 28 март е възникнал пожар в къща в село Бяла. Сигналът е получен в 18,07 часа, произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН-Сливен. При инцидента е пострадал мъж на 78 години, обитавал имота. Той е транспортиран до болнично заведение в град Сливен. Унищожени са бяла и черна техника, домашно имущество, 100 кв.м опушени стени. Причините за пожара са в процес на установяване.

На 27 март, в 16, 38 часа, е получен сигнал за пожар в къща в село Мокрен. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН-Котел. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество и 6 кв.м покривна конструкция. Собственикът, мъж на 50 години, по невнимание запалил вещи в дома.

Пожарникари на РСПБЗН-Сливен са спасили 5 декара овощна градина. На 28 март, в 19,57 часа, един екип се е отзовал на сигнал за запалени сухи треви в близост до овощни насаждения в землището на село Чинтулово. Пожарът е ликвидиран своевременно, без ад причини преки материални щети.

Гасени са пожари, възникнали в сухи трели и отпадъци, на територията на районните служби в Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица. Произшествията са ликвидирани, без да причинят преки материални щети.

Снимката е илюстративна


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!