Обратно към категорията

Началникът на сектор „Пътна полиция”в Сливен-главен съдия във финалния кръг на областното състезание по безопасност на движение по пътищата

Добавено на: 17.05.2022 13:09
   

В събота – 14 май, беше проведен финалът на областното състезанието по безопасност на движение по пътищата. Координатор и домакин на състезанието е СУ ”Константин Константинов”-Сливен, съдийството е поверено на главен инспектор Илиян Николов началник на сектор „Пътна полиция” в Сливен. Участниците са училищни отбори, които са се класирали на първо място в общинския кръг. Състезанието се проведе в два етапа- писмен тест и практически умения.

Най-добре се представи отборът на СУ „Пейо Яворов”-Сливен. , който демонстрира завидни умения и знания, и успя да се класира на първото място. Поздравления за Мария Стайкова от VІ б клас, Десислава Цанева от VІІ г клас, Александър Христов от V а клас и Ивайло Башев от VІ а клас, които ще представят Сливен в Националното състезание по безопасност на движение по пътищата, което ще се състои от 3 до 5 юни в град Етрополе.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!