Обратно към категорията

Община Сливен подаде документите на първия блок за саниране по новата програма за енергийна ефективност

Добавено на: 07.04.2023 14:25
   

Документите на първия блок за финансиране по новата програма за енергийна ефективност,  бяха подадени от Общината на 7 април. Средствата са по процедура: BG-RRP-4.023 – „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд“ - етап I по Национален план за възстановяване и устойчивост“. Жилищната сграда се намира в квартал „Дружба“ и е под номер 10.

Към настоящия момент в деловодството на Община Сливен са постъпили заявления от 13 блока. Подаването на проектните предложения в системата ИСУН 2020 се извършва в зависимост от реда на тяхното входиране, пълнотата и точността на подадената от сдруженията документация.

Крайният срок за подаване на заявления е 10 май 2023 г.

Община Сливен напомня, че е създадена необходимата организация за подготовка на проектни предложения за всички постъпили заявления до обявения краен срок, ако  документите към тях са представени съгласно изискванията. Още в края на миналата година Общината започна информационна кампания за процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – етап 1“.

Линк с информация за необходимите документи: https://mun.sliven.bg/etazhna-sobstvenost

 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!