Обратно към категорията

Откриха незаконна автоморга в Сливен

Добавено на: 23.08.2023 13:18
   

Специализирана операция по противодействие на престъпленията срещу собствеността, личността, наркоразпространението, нерегламентираното разкомплектоване на автомобили и контрол по пътна безопасност е проведена на 22 август на територията на община Сливен. В операцията са участвали служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, РУ-Сливен и РИОСВ - Стара Загора.

В хода на акцията са проверени заложни къщи, игрални зали, търговски и други обекти, частни домове, лица и превозни средства.

Извършени са проверки на пунктове за изкупуване на черни и цветни метали. В имот, намиращ се в индустриалната зона на град Сливен, е установена нерегламентирана площадка за разкомплектоване на автомобили и налични 20 излезли от употреба МПС.

Резултатите от извършената проверка са отразени в протокол на РИОСВ - Стара Загора.

Припомняме, че на 15 юли полицаи задържаха петима в момент на разкомплектоване на крадени автомобили в землището на сливенското село Гавраилово. Незаконни автоморги съществуват в селата Чинтулово, Селиминово и Гавраилово, като трайно се превръщат в национална база за изкупуване на излезли от употреба автомобили.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!