Обратно към категорията

Отложиха делото за убийството на Кристин от с. Сотиря (видео)

Добавено на: 09.01.2020 14:27
   

Окръжният съд в Сливен отложи делото срещу обвинения в убийството на малолетната Кристин от село Сотиря. Мартин Трифонов ще влезе отново в съдебната зала на 30 януари. Тогава се очаква да бъде разпитан д-р Тома Чаушев, в качеството му на вещо лице, както и свидетелите на гражданските ищци.

По време на разпоредителното заседание беше прието, че делото ще се гледа по процедурата на съкратеното съдебно следствие. Това поискаха подсъдимият и неговият адвокат. Всички страни по делото се съгласиха с искането.

Бяха предявени граждански искове от страна на майката на Кристин - Гергана, в размер на 400 000 лв. за причинени неимуществени вреди, и в размер на 200 000 лв. от страна на бабата и дядото на убитото дете Милка и Красимир Георгиеви.
Обвиняемият отказа да даде обяснения.

21-годишният Мартин Трифонов е с три обвинения -  убийство на малолетно дете по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост, опит за изнасилване и блудство с малолетно дете.
Припомняме, че престъплението бе извършено на 15 август. Трифонов бе заловен след почти 24-часово издирване на следващия ден и бе ранен, след като оказал съпротива.

Случаят доби широк обществен отзвук, като на няколко протеста и бдения на граждани поискаха отмяна на съкратеното съдебно следствие.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!