Обратно към категорията

Седмица на кърменето в Сливен

Добавено на: 30.07.2022 09:16
   

С дискусии ще премине Седмицата на кърменето в Сливен. Това съобщиха от Регионална здравна инспекция, които заедно с Ла Лече Лига и Център за майчино и детско здраве са организатори на събитията.

Седмицата на кърменето в Сливен ще се състои в периода 1-7 август под мотото „Да се застъпим за кърменето – обучение и подкрепа“. Тази година в събитието се включва и Центърът за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания в Сливен.

На 1 август от 10:00 часа в Градската градина в Сливен ще се състои среща-разговор на тема „Често задавани въпроси за кърменето“. Бъдещи и настоящи майки могат да зададат въпроси, да споделят опит или притеснения и да получат консултация от обучен консултант по кърмене към Ла Лече Лига, медицински специалисти от Център за майчино и детско здраве-Сливен и лекар от Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания-Сливен.

На 2 август и 5 август от 9:00 до 11:00 часа в РЗИ ще се състои иниицативата „Отворени врати“ с възможност за разговор с лекар.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!