Обратно към категорията

Сливен с номинации за годишните награди в туризма

Добавено на: 30.11.2022 09:23
   

Община Сливен е сред номинираните за "Годишни награди в туризма 2022" в онлайн конкурс на Министерството на туризма. Тя е включена в категориите „Туристическа дестинация“ и „Туристическа община“.
Крепост „Туида“ – гр. Сливен и Потопената църква „Св. Иван Рилски“ край яз. Жребчево, община Твърдица, са сред номинираните обекти в категорите „Изборът на българите“ и „Туристическа атракция“. 
Програмата „Един ден в Средновековния град“ на Крепост Туида – Сливен е с номинация и в категорията „Иновация“.
Това е седмото издание на конкурса, който се е утвърдил като признание за прилаганите добри практики и усилена работа в сферата на туризма през последните 12 месеца.
Надпреварата ще се проведе в 10 категории.
Електронното гласуване започна на 25 ноември. Онлайн вотът ще определи победителите в 10-те категории. Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория, като може да се подкрепи кандидат от всяка категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес).
Гласуването ще приключи на 5 декември в 23:59 часа, като подаването на гласовете става през интернет страницата на Годишните награди в туризма: https://www.tourismawards.bg
Наградите на победителите ще бъдат връчени на официална церемония на 13 декември.
В миналогодишния конкурс на Министерството на туризма първо място в категория „Туристическа атракция“ бе присъдено за ямболския Безистен.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!