Обратно към категорията

Със спортен празник откриха обновените площадки в СУ „К. Константинов“

Добавено на: 27.03.2023 15:41
   

Старт на лекоатлетическа щафета в СУ „Константин Константинов“ – Сливен  даде кметът Стефан Радев. Събитието бе част от спортен празник по случай обновяването на площадките в южната част на училищния двор. Ремонтите на пистите и трите волейболни  игрища бяха извършени по проект на Общината, с финансиране за близо 100 хил. лева от Министерството на образованието и науката.  Учебното заведение вложи собствени средства за довършителните работи.

Кметът Радев поздрави екипа на училището за полаганите усилия да се подобри средата за учениците.  Много градове в Европа не могат да се похвалят с училище като вашето, каза той в обръщение към домакините. На децата пожела да учат, спортуват, да изявяват талантите си и да се развиват в родния си Сливен.

 Участниците в щафетата получиха от кмета грамоти на Община Сливен за показаното старание.  За доброто настроение на всички се погрижиха с изпълненията си мажоретният състав и съставът за модерни танци към училището.  Гост на празника бе и ресорният зам. кмет Пепа Чиликова.

С лекоатлетическата щафета и състезателните игри започват серия от събития, посветени на 40-годишнината от създаването на СУ „Константин Константинов“. В училището се обучават близо 860 ученици, за които са създадени съвременни условия и удобства за обучение, спорт и извънкласни занимания.   


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!