Обратно към категорията

Стефан Радев: Община Сливен ще продължава да полага грижи за възрастните хора    

Добавено на: 30.09.2022 12:11
   

В навечерието на Международния ден на възрастните хора, който светът чества на 1 октомври, пенсионерски клубове от община Сливен подготвиха празничен концерт. Откритата сцена на Местността Хамам баир се превърна в арена на певческите изяви на 18 самодейни групи от пенсионерските клубове.

Гост на честването бе кметът Стефан Радев, който поздрави всички за предстоящия празник. Той изрази задоволство, че отново има повод да изкаже своите признание, почит и внимание към хората от третата възраст.

„Използвам случая да ви уверя, че Община Сливен ще продължава да полага  грижи за възрастните хора. Целта на новата реформа, която скоро приехме, е по-доброто стопанисване на пенсионерските клубове и възможност за достъп на всички възрастни хора до тях. Вие сте важна част от обществото ни. Освен като памет и предаване на традициите ни, нашите обичаи, знание и история на поколенията, вие сте незаменим участник в тяхното възпитание и ценностна система, да растат, учейки се да обичат България и родния град. Пожелавам ви здраве и достойни старини! Надявам се, че ще успяваме да създаваме по-добри условия за това!“, заяви още Стефан Радев. Той допълни, че предстои  приключване на ремонта на четири пенсионерски клубове в града. Община Сливен ще продължи с дейностите в посока осигуряване на добри и комфортни условия за възрастните хора, което е и сред приоритетите на общинското ръководство.

Концертът продължи с изпълнения на  Ансамбъл за народни песни и танци Сливен и самодейни групи от пенсионерските клубове.

Организатор на проявата е Община Сливен, в партньорство със Сдружение „Активен гражданин“.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!