Обратно към категорията

Втори мобилен ваксинационен кабинет ще заработи в Сливен от понеделник

Добавено на: 25.10.2021 09:13
   

Мобилен ваксинационен кабинет започва работа от 25 октомври в Сливен по инициатива на областната администрация. Той ще е разположен пред магазин "Билла" на бул. "Братя Миладинови", съобщиха от Областния кризисен щаб.
В понеделник ще се поставят ваксини от 10 до 12 часа. През следващите дни от седмицата работното време ще е от 8 до 12 часа.
Разкриването на кабинета е станало възможно благодарение на Ибрям Алиев, собственик на лечебни заведения, и на д-р Васислав Петров, изп. директор на областната МБАЛ "Д-р Иван Селимински", на РД "Пожарна безопасност и защита на населението", осигурила нов фургон за нуждите на кабинета, и на бързата реакция на търговска верига "Билла", предоставила за ползване терена пред магазина си в Сливен. Търсят се възможности, за да продължи дейността и на първия мобилен ваксинационен кабинет, който работи през миналата седмица.
Областният щаб напомня, че ваксини се поставят в зелените коридори на МБАЛ "Д-р Иван Селимински", МБАЛ "Хаджи Димитър" в Сливен и в МБАЛ "Св. Петка Българска" в Нова Загора.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!