Обратно към категорията

54 отличници от Училища Европа Ямбол получиха престижните Сертификати на Cambridge Assessment English

Добавено на: 20.09.2019 18:35
   

На специална церемония и тази година бяха поднесени престижните Сертификати на Cambridge Assessment English на 54-ма ученици от Училища Европа–Ямбол - единственият лицензиран изпитен център на University of Cambridge. На положените изпитите всички те показаха най-високо качество на образованието и подчертана успеваемост сред образователната верига в страната.

На събитието присъстваха и развълнуваните преподаватели и родители на възпитаниците, а специален гост бе г-жа Анна Грозданова, старши експерт по чужд език и майчин език.

Щастие и гордост от успехите са само част от емоциите, изпълнили празника в Училища Европа-Ямбол.

Записванията за Новата учебна година в Училища Европа – Ямбол са в разгара си. В звеното от престижната образователна верига в града ни се предлага обучение по английски и немски език за всяка възраст и всяка мечта на най-високо ниво, Speak up – курсове по разговорен английски, подготовка за Национално външно оценяване след 4ти клас и разбира се корпоративно обучение. Освен това в Училище Европа Ямбол, след полагане на изпити, учениците получават и Сертификати на Cambridge Assessment English,

При записване на учениците се предлага и 50 % отстъпка от таксата за обучение на родители плюс 100 часа работа във виртуална среда в платформата на звеното!

Телефоните за повече информация са 046/662488 и 0886518753

www.europeschools.net


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!