Обратно към категорията

630 абитуриенти ще дефилират в Ямбол под празнична арка

Добавено на: 14.05.2024 16:16
   

Празнична арка и специален кът за снимки ще бъдат монтирани специално за абитуриентите и тази година до община Ямбол. 630 са зрелостниците, които 12-те средни училища и гимназии изпращат тържествено тази седмица. „Скъпи абитуриенти, пожелавам Ви здраве, упоритост, решимост и амбиция да осъществите мечтите си. Разчитайте на Вашите знания и ги усъвършенствайте, защото те ще бъдат най-силните оръжия, с които разполагате. На Вас, учители, желая здраве и енергия в изпълнението на Вашата мисия. Вие сте тези, които обучават и насочват учениците, бъдещето на България!“, се казва в приветствието на кмета Валентин Ревански.

Абитуриентските балове в Ямбол ще са на 23-ти и 24-ти май, като дефилетата отново ще преминат тържествено през централната част на града.

На 23 май след 18:30 часа под празничната арка ще преминат абитуриентите на Професионална гимназия по земеделие „Христо Ботев“, Професионална техническа гимназия „Иван Райнов“ и Професионална гимназия по подемна, строителна и транспортна техника „Н. Й. Вапцаров“.

На 24 май между 18:00 и 19:00 часа ще са дефилетата на Профилирана гимназия „Васил Левски“, Природо-математическа гимназия „Атанас Радев”, Средно училище „Св. Климент Охридски“, Професионална гимназия по икономика „Г. С. Раковски“, Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето”, Спортно училище „Пиер дьо Кубертен“, Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ и Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии.

Сборните пунктове и тази година ще са в близост до Община Ямбол – до храм „Свети Николай Чудотворец“, НЧ „Съгласие-1862“, Сити-център, МОЛ-Ямбол и „Вилтон-център“.

Община Ямбол ще съдейства на Районно управление на МВР, като с цел безопасност ще бъде въведена временна организация за движение по улиците, които водят до ресторантите, където ще се проведат официалните бални вечери. Призоваваме всички абитуриенти, които ще се придвижват със собствен транспорт, да бъдат внимателни и да не допускат нарушения на пътя.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!