Обратно към категорията

Атанас Киров, кмет на Община Стралджа: Празника го правим ние, хората, жителите на града и общината!

Добавено на: 08.11.2022 14:48
   

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА СТРАЛДЖА,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ОТ СТРАЛДЖА И СЕЛАТА,

  За пореден път отбелязваме нашия традиционен празник 8 ноември, Архангеловден. Няма да крия, че въпреки че е празник, той е много по-различен на фона на трите години с пандемия и икономическа криза. Но все пак празника го правим ние, хората, жителите на града и общината!

Признавам, щастлив съм, че имам доверието на всички вас да бъда кмет на общината, да реализирам идеите си за подобряване на средата в която живеем, да помогна младите хора все по-често да вземат решение за завръщане и реализация в родния край. Признателен съм на тези, които помагат, благодаря за трудолюбието, инициативността, родолюбието. Благодаря за това, че подкрепяте добрите инициативи, че давате нови предложения. Това радва и вдъхновява.

Ще продължим да променяме както общинския център, така и селата. Ще продължим да даваме всичко от себе си за доброто на нашия роден край без да се плашим от предизвикателствата на времето. Защото можем, искаме и работим с енергия, с воля и любов, с огромното желание за община Стралджа да се говори с уважение и респект.

 

Нека във всеки дом да има здраве и радост, нека всяко семейство да се чувства спокойно и сигурно, нека сме заедно  в труда и в развлеченията.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Атанас КИРОВ, кмет на Община Стралджа


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!