Обратно към категорията

БЧК – Ямбол провежда поредица консултативни срещи

Добавено на: 31.10.2020 08:53
Снимки: БЧК
   

От средата на м. октомври 2020г., Ямболската червенокръстка организация провежда поредица от обучения и консултативни срещи за ключови ръководни кадри на дружествено и общинско ниво в структурата на БЧК – Ямбол.
Основната цел е подготовка за провеждане на отчетно – изборна кампания 2020/2021г., чрез предоставяне на необходимата информация, указания, насоки за изготвяне на отчетните материали и други организационни документи, в съответствие с Устава на БЧК и Инструкцията за нейното провеждане.

Инж. Митко Филипов – директор и Добриела Праматарова – специалист „Организационна дейност” в Секретариата на Областния съвет на БЧК – Ямбол запознаха представителите на дружествените и общински ръководства с основните изисквания, процедури, законност, подготовка на отчетната документация, срокове за изпълнение, отчитане и други важни въпроси, свързани с осъществяването на отчетно – изборните Общи събрания на различните организационни нива в структурата на БЧК.

В дневния ред на консултативните срещи са включени теми, свързани с моментното състояние на общинските организации, представяне на доброволческите инициативи, реализирани в условията на пандемия от COVID 19, често срещани трудности и проблеми в работата на дружествените ръководства и предприетите действия за тяхното минимизиране. Изготвен е график за провеждане на дружествените събрания, като са обсъдени дати за провеждане общинските отчетно – изборни Общи събрания.

Всички консултативни срещи и обучения се провеждат с активното участие на председателите на Общинските ръководства на БЧК в петте общини на Област Ямбол при стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки.

СЕКРЕТАРИАТ НА ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БЧК – ЯМБОЛ


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!