Обратно към категорията

БСП представи кандидата си за кмет в Ямбол

Добавено на: 10.09.2019 21:29
   

Първият официално утвърден кандидат за кмет на Ямбол Катя Георгиева представи част от идеите си за развитие на града. Тя призова ямболци да бъдат активни, свободни и смели и да участват в изборите, като гарантира, че ще вложи всички усилия да ги убеди, че има алтернатива с по-добрите идеи за бъдещето на Ямбол и че като човек, който иска доверието им, знае как да ги реализира.
„За да бъде катализирана истинска промяна, е необходимо повече от един човек и един общински съвет. Зад всяка голяма промяна обикновено стоят многобройни съмишленици и аз протягам ръка към всички ямболци“, обърна се Катя Георгиева към ямболци и ги призова да дадат нов шанс на Ямбол.
В представянето си тя се мотивира защо е убедена, че може да се справи като кмет, изтъкна какви нередности се е опитала да реши като общински съветник и подробно представи важните за града нерешени от сегашното управление проблеми, като предложи своите виждания за преодоляването им.
Катя Георгиева е подготвила специална програма за задържането на младите хора в Ямбол, за привличане на млади специалисти в здравеопазването и образованието, за насърчаване на инвестиции с висока добавена стойност, защото в града проблем не е безработицата, а ниските доходи. Тя заяви, че ще заложи и на изравняването на стандарта на живот в кварталите и в централната част на града, а като своя мисия определи поставянето на човека в центъра на управлението на Ямбол.
„Ангажирам се управлението на нашия град да бъде отворено, прозрачно, в диалог с гражданите. За мен е важно в Ямбол да има силен граждански контрол на всички нива - при взимането на решенията и върху дейността на администрацията, защото вярвам, че смисълът на работата на кмета и на администрацията е да служи на гражданите“, каза още Катя Георгиева.
Кандидатът на кмет на БСП изтъкна, че единението в името на града, уважение и справедливост към приноса на всеки, са принципите, които ще доведат ямболци до целта - да видят града си по-приветлив и проспериращ и ги призова заедно да работят за Ямбол.
Катя Георгиева е председател на ямболската организация на БСП от 2 години, работи като производствен директор в семейната им мебелна фирма и е два мандата общински съветник на левицата.
Тя беше представена от зам.-председателя на Народното събрание и ямболски народен представител Кристиан Вигенин. На първата пресконференция на кандидата за кмет на Ямбол присъстваха зам.-председателят на БСП и председател на предизборния щаб Кирил Добрев, депутатът Николай Пенев, областният лидер на левицата Митко Андонов и част от кандидатите за общински съветници.
„БСП Ямбол е направила своя най-силен избор – издигнала е не просто най-подготвения човек, БСП – Ямбол е избрала и ще изпрати в тази битка и най-избираемия човек“ каза Кирил Добрев, след като изслуша представянето й и допълни, че неговото присъствие в Ямбол гарантира, че националното ръководство стои плътно зад решението на ямболската партийна организация и зад Катя Георгиева. „За нас Ямбол е важен, за нас Ямбол е изключително важен и знам, че това порочно управление ще си отиде първо тук не просто заради това да спечелим една битка, а заради хората, които са останали да живеят в Ямбол“, каза още Кирил Добрев и призова всички граждани, ако искат промяна, да подкрепят на изборите Катя Георгиева.

Пресцентър БСП - Ямбол


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!