Обратно към категорията

Читалище „Съгласие – 1862“ в Ямбол обяви ученически конкурс за есе

Добавено на: 21.02.2022 08:11
   

Народно читалище „Съгласие – 1862“ в Ямбол обяви традиционния си ученически конкурс за есе на тема „Майчице свята“. В него могат да участват ученици от първи до 12-и клас от цялата страна. Литературната надпревара се организира по повод големия християнски празник Благовещение, съобщиха от културната институция.

Участниците ще бъдат разделени в три възрастови групи – от I до IV клас; от V до VIII клас; от IX до XII клас. Есето трябва да бъде до две машинописни страници, придружени с имената, класа и училището на участника, както и телефон за връзка. Конкурсните творби се приемат до 18 март - по електронната поща или на място в читалището на ул. “Георги С. Раковски“ 20. Съорганизатори на конкурса са „Инер Уил Клуб“ – Ямбол.

Авторите на първите три отличени творби във всяка от възрастовите групи ще получат предметни награди, обещават организаторите. Награждаването ще бъде индивидуално, без церемония, с цел спазване на противоепидемичните мерки. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 25 март – Благовещение, на фейсбук страницата на читалището.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!