Обратно към категорията

Денят на българската независимост в село Роза

Добавено на: 21.09.2022 09:21
   

С няколкодневна и богата празнична програма ще бъде отбелязан Денят на българската независимост в село Роза

Изключително богата програма очаква жителите на село Роза и техните гости в дните от 22 до 25 септември. С различни по вид мероприятия ще бъде отбелязан един от най-големите празници в българския календар, а именно 22 септември – Ден на българската независимост. 

На 22 септември е подготвена празнична програма озаглавена „Хайде на мегдана“. Тя ще се проведе в центъра на село Роза и ще започне от 17:30 ч., когато специално осигурен аниматор ще забавлява всички малчугани.

След това от 18:30 ч. ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника, посветен на загиналите розенци във всички войни.

Малко по-късно, от 19:00 ч., ще започне и концерт на Ансамбъл „Тунджа“, който ще изпълни селото с любимата на всички народна музика.

На 23 септември от 20:00 ч. отново е организирана иновативната дискотека на открито в парка на селото, до детския кът. „Вечерта на музиката“ ще продължи до 00:00 ч. в полунощ.

На 24 септември предстои и събитието „Спорт на открито“, което ще стартира от 12:00 ч. в парка на село Роза, до тенис масата. Ще бъдат проведени турнири по тенис на маса и волейбол. Входът за турнира по тенис на маса е 5 лева и ще се използва за награден фонд на участниците. Волейболният турнир ще започне веднага след турнира по тенис на маса и ще се проведе на така наречения Долен стадион.

Последното събитие ще се осъществи на 25 септември от 16:00 ч. на стадиона в село Роза. Там ще бъде проведена церемония по случай 55-годишен юбилей от футболната победа на Роза в турнира „Футболна смяна 1967г.“. Като допълнение към нея ще се изиграе и приятелска футболна среща между младежи от село Роза.

Празниците в Роза се организират от НЧ „Светлина“ – село Роза, Младежите на село Роза, Кметство – село Розаръководството на ФК „Спортист“ - Роза и със съдействието на община Тунджа. Организаторите запазват правото на промяна в програмата!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!