Обратно към категорията

Детският футболен турнир „Професор Нойков“ се проведе в Ямбол

Добавено на: 21.04.2022 16:14
   

Четири училища от Ямбол се включиха в детския футболен турнир „Професор Нойков“, който се проведе под патронажа на Община Ямбол днес, 21 април, на спортното игрище „Ямбол – 1915“ в Златен рог.

На събитието присъства заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов, който връчи наградите на победителите и пожела светли празници на децата и техните ръководители.

Тази година Община Ямбол подготви и специална „преходна“ купа на шампионите в турнира. Тя ще бъде връчена на 13 май по време на официалната церемония в зала „Диана“, когато ще бъдат отличени всички победители от ученическите спортни игри в града.

Състезанието премина много добре. За съдийството отговаряха рефери, назначени от Окръжния съвет на Българския футболен съюз.

Първо място спечели отборът на Начално училище „Св. Св. Кирил и Методий“, който беше безпогрешен в своето представяне.

Втората позиция заслужи тимът на Основно училище „Николай Петрини“.

На трето място се нареди отборът на Основно училище „Петко Рачев Славейков“, а последното място остана за учениците от Начално училище „Професор Нойков“.

Освен купите за призовите места, организаторите връчиха статуетки за най-добре представил се вратар, голмайстор и най-полезен играч и други награди.

Индивидуалните отличия отидоха при победителите от Начално училище „Св. Св. Кирил и Методий“. За най-добър вратар бе избран Мартин Инджов, Борис Станев заслужи голмайсторския приз, а за най-полезен играч беше избран Динко Господинов.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!