Обратно към категорията

До края на ноември остава затворен за ремонт част от пътя Ямбол - ГКПП „Лесово“

Добавено на: 21.11.2022 14:55
   

До края на този месец остава затворен за ремонт част от пътя за граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Лесово“. Продължават дейностите в 5-километров участък между село Окоп и разклона за село Тенево, съобщава директорът на Областното пътно управление в Ямбол инж. Галин Костов, цитиран от БТА.

По думите му предстои текущ ремонт и в друг петкилометров участък, след бившата летищна писта Тенево в посока Елхово, ако метеорологичните условия позволяват. Пътят за граничния пункт обаче повече няма да бъде затварян изцяло, а движението ще бъде ограничено в едната лента, каза Костов.

Обходният маршрут за леките автомобили до края на ноември остава през селата Калчево, Саранско и Симеоново. Тежкотоварният трафик се пренасочва през селата Калчево, Каменец, Стефан Караджово, град Болярово и град Елхово.

Участъкът от пътя беше затворен за ремонт на 17 октомври. Забраната за движение обаче се нарушаваше от десетки шофьори. Регистрирани бяха и тежки пътни инциденти, като в една от катастрофите загина 50-годишна жена. 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!