Обратно към категорията

Докато Ани от Болярово е на барикадата край Крушаре, сливенски съдия я наказа с решение

   

Докато Ани от Болярово е на барикадата край Крушаре, сливенски съдия я наказа с решение

Фермерката Ани Петрова от Болярово, която за пореден ден подкрепя протестиращите на пътя Ямбол-Сливен в района на село Крушаре, получи неприятна новина тази сутрин от Административен съд – Сливен. От пресцентъра на институцията съобщиха, че председателят на съда Слав Бакалов е отхвърлил жалбата й срещу заповедта Българската агенция по безопасност на храните за заличаването на фермата й и принудително избиване на животните.  
„Мислех, че този съдия има малко съвест. Въпреки всичко, не съм притеснена. Каквито и действия да предприемат, да евтаназират животните, ще стане само през трупа ми“, коментира Ани Петрова пред 999. Пълната й реакция можете да проследите от записа на предаването, което беше излъчено на живо чрез фейсбук-страницата ни. 
Ето и официалното съобщение от пресцентъра на Административен съд – Сливен:
„С Решение № 156 от 07.08.2019 г. на съдия Бакалов, Административен съд Сливен се произнесе по административно дело № 54 по описа на съда за 2019 г., образувано по жалба  подадена от животновъд от с.Болярово срещу Заповед № Я-3-702 от 10.10.2018 г. на Директора на ОБДХ – Ямбол.
С решението си съда отхвърля жалбата на жалбоподателя срещу издадената заповед на Директора на ОБДХ-Ямбол, като неоснователна.
Решението подлежи на касационно обжалване пред Върховен административен съд на Република България в 14-дневен срок от съобщаването му на страните.“ 
Екип на 999 
 Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!