Обратно към категорията

Георги Георгиев, кмет на община „Тунджа“: Честит Международен ден на възрастните хора!

Добавено на: 01.10.2022 09:08
   

Честит Международен ден на възрастните хора на всички тунджанци, достигнали тази златна възраст!

За мен е удоволствие от свое име и от името на цялото ръководство на община „Тунджа“ да Ви поздравя и да изкажа нашата огромна благодарност и признателност!

Винаги ще сме Ви благодарни за всеотдайния труд, за себераздаването, за мъдрите уроци и за споделените ценности!

В годината, в която община „Тунджа“ чества 35 години от своето създаване, няма как да не Ви благодарим и за приноса Ви в съграждането на нашата община!

Община „Тунджа“ е това, което е днес – съвременна българска община, благодарение на труда на почти две поколения тунджанци, всеки със своя принос.

Тунджа“ е пословична с грижата за възрастните хора, не случайно няма друга община от такъв калибър като нашата, в която да има толкова много пенсионерски клубове – 40 от общо 44 села и предстои разкриването на 41-я в с. Драма. Тези клубове са последователна грижа и внимание към възрастните хора със създадените много добри условия като материална база, като оборудване и обзавеждане и като отношение към хората.

Животът ни е съпътстван от кризи - здравна, политическа и международна, но българите сме жилави, свикнали сме да оцеляваме и да преодоляваме предизвикателствата, и съм сигурен, че ще се го направим и този път.

Решението за справянето с кризите е в общите ни действия заедно като общност, защото там е нашата сила, нашето единство. Да се държим заедно, да посрещаме всеки един проблем и да го решаваме по най-добрия начин.

Искам да Ви уверя, че общината ще продължава да полага активни грижи за своите възрастни хора, защото това е един от приоритетите на нашата социална политика.

Пожелавам на всички здраве, сили, енергия и желание за живот, за да се срещаме отново и да празнуваме заедно!

Честит празник!


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!