Обратно към категорията

Хиляди пяха с Миро в Ямбол на празничен концерт

Добавено на: 25.06.2024 14:43
   

„Ямбол е град с бъдеще, който ще продължи да се развива!Така завършва видеото за Ямбол, което беше представено вчера по повод Деня на Ямбол.

Хиляди граждани аплодираха снощи преди концерта на Миро усилията на всички жители на Ямбол да направят града по-добро място за живеене.

„Нашият град живее с пулса, мечтите и надеждите на всеки един от нас. Колкото и различни да сме, каквито и да са нашите съдби, всички ни обединява любовта към нашия общ дом Ямбол, участието в неговата съдба и доброто ни отношение към неговия облик и традиции“, заяви кметът Валентин Ревански, който отправи благодарност към присъстващите, че подкрепят и се включват активно в добрите каузи за нашия град.

Многохилядната публика, изпълнила пространството между административната сграда на Община Ямбол и Безистена, пя и танцува заедно с Миро, който изпълни едни от най-популярните си парчета. На сцената звучаха превърналите се в емблематични за българската музика песни „Губя контрол, когато“, „Август е септември“, „Гълъбо“, „Печат от моята душа“, „Очите“, „Върха на планината“, а публиката пееше в един глас с любимия си изпълнител.

На сцената излязоха също Драгомир Драганов и Дивна, за да превърнат вечерта на празника на Ямбол още по-запаметяваща. Тя завърши по традиция с празнична заря.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!