Обратно към категорията

Изненади от родителите за съвременните народни будители

Добавено на: 02.11.2023 12:46
   

„Честит празник, будителю народен“ е надслова на картичките, които получиха днес преподавателите от ДГ „Здравец“ и филиали, Средно училище „Д-р Петър Берон“-Болярово и Основно училище „Стефан Караджа“ – Стефан Караджово. С персонални послания родители изразиха благодарността си за силите и енергията, които всеки един от 38-те учители влага, за сърцатостта, с която приема радостите и тревогите на децата и за това, че им дава възможност да разкрият най-доброто от себе си.

„За нас е изключително важна връзката с родителите, да се подкрепяме като партньори, за да се чувстват децата добре в училище, да напредват в обучението и да успяват да развиват своите умения и таланти“, сподели директорката на Средно училище „Д-р Петър Берон“ - Болярово.   

Картичките бяха изработени от самите родители по време на съвместните им занимания по проект „Модернизация на образователната система в Община Болярово чрез качествено интеркултурно образование“. Той се реализира от Община Болярово и е финансиран от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства по Договор № БС-33.22-4-006/21.08.2023 г., Конкурсна процедура 33.22 – 2023, приоритет 4. Сред целите на проекта е увеличаване мотивацията на родителите за подкрепа на децата им в учебния процес и засилване присъствието им в детската градина/училище чрез участието им в организацията и провеждането на съвместни дейности.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!