Обратно към категорията

Изпитите в ямболския факултет продължават неприсъствено

Добавено на: 14.05.2020 14:12
   

Летният семестър на учебната 2019/2020 г. в ямболския факултет по техника и технологии приключва неприсъствено със заповед на ректора на Тракийски университет-Стара Загора доц. д-р Добри Ярков. Студентите, които са покрили всички изисквания по учебен план, ще получат служебна заверка за семестъра. Заповедта предвижда още всички семестриални изпити да се провеждат неприсъствено в електронна среда, както и учебните занятия със студентите в задочна форма на обучение да се провеждат неприсъствено като се използват всички форми на електронна среда.

Държавните изпити също ще се провеждат при възможност неприсъствено, а в случай, че се изисква и практически изпит то в залите ще се допускат само студенти в групи до 10 човека с индивидуални предпазни средства (маски и ръкавици или други средства, покриващи носа и устата). В залите студентите и изпитващите ще бъдат разпределени на отстояние от 2,5 метра.

На входа на факултета ще бъде извършвана персонална дезинфекция с осигурени дезинфектанти.

Графикът на кандидатстудентската изпитна кампания остава непроменен. В Ямбол тестовете по математика и обща техническа подготовка са насрочени за 2 юли.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!