Обратно към категорията

Кметът Валентин Ревански поздрави младите спортисти от Баскетболен клуб „Тунджа“ – Ямбол под 16-годишна възраст, носители на Купата на България за 2023 година

Добавено на: 26.05.2023 14:55
   

На среща в сградата на Община Ямбол младите надежди на ямболския баскетбол, техните треньори и президентът на Баскетболен клуб „Тунджа“ – Ямбол Станислав Говедаров бяха поздравени от кмета на града Валентин Ревански по повод завоювaната преди няколко дни Купа на България за 2023 година.

„Искам да благодаря на състезателите, че се потрудиха неимоверно за победата и отново доказаха, че Ямбол ражда отлични състезатели. Благодаря и на треньорите на този отбор, защото знаем, че зад всеки успешен проект стоят и невероятни ръководители,“ каза Валентин Ревански. Той допълни, че въпреки този голям успех, е необходимо младите баскетболисти да продължат да полагат големи усилия и труд, за да развиват своя талант и да продължат успешния път към печеленето на още много отличия.

Президентът на клуба Станислав Говедаров също поздрави младите надежди: „Поздравявам Ви за добрата игра, която показахте. Помнете, че това е една важна стъпка във Вашата кариера, но не забравяйте, че трябва да продължите да се развивате, да учите, защото баскетболът е игра, която изисква много интелект. Помагайте си във всеки един момент, защото сте отбор и трябва да се подкрепяте.“

Треньорите на клуба Стойо Чолаков и Здравко Янчев допълниха, че са благодарни за подкрепата и пълното съдействие от страна на Община Ямбол. Те обещаха да направят всичко възможно, за да оправдаят доверието, което им се отдава.

Състезателите получиха и подаръци – награда за заслужения успех.

След този успех за отбора предстои друг важен турнир – Републиканското първенство по баскетбол във Варна. Община Ямбол пожелава успех и късмет на младите момчета!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Две брутални убийства потресоха ямболски квартал
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!