Обратно към категорията

„Котаракът с/в чизми“ отново на ямболска сцена

Добавено на: 01.06.2020 14:37
   

В събота на 6 юни почитателите на кукленото театрално изкуство ще имат среща този път с Котаракът в чизми. Постановката ще започне в 11 часа, при спазването на всички противоепидемични мерки. Заповядайте при нас!
През 2019 г. Държавен куклен театър „Георги Митев“-Ямбол стана лауреат на Международния фестивал „КУКАРТ“ с постановката „Котаракът с/в чизми“ – постановка Коста Димитров, сценография и кукли – Свила Величкова, музика – Стоян Косев. С участието на актьорите: Жулиета Николаева, Димитър Димитров и Калина Баракова.
Същата година „Котаракът с/в чизми“ е включен в програмата на Международен летен куклен фестивал „Лято, кукли и приятели“ – Велико Търново и Международен куклен фестивал „Рачо и Дешка“ – Габрово.
Юбилейна постановка – 25 години! „Котаракът с/в чизми“ – спектакъл с марионетки в съвременна версия на класическата приказка. Съвременен прочит на приказката с голяма динамика, импровизации, контакт с публиката и прекрасна игра с куклите.
„Котаракът с/в чизми“ запали сърцата на зрителите със своя ум, доброта и находчивост.
Двадесет и пет години постановката на Коста Димитров „Котаракът с/ в чизми“ шества по сцените на България и света за прослава на Ямболския куклен театър.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!