Обратно към категорията

Курсове за водни спасители провежда БЧК-Ямбол

Добавено на: 26.06.2020 11:57
   

Продължава подготовката на кандидатите за водни спасители от двете квалификационни степени на БЧК: „Воден спасител на плувен басейн и водни паркове“ и „Воден спасител на открити водни площи и море“, организирани от БЧК - Ямбол. Формата на обучение е интензивна, като се провежда в Националния учебен център на БЧК в град Созопол, на общинският плувен басейн в града и на плажа.

Бъдещите водни спасители усвояват знания и практически умения за спасяване със и без спасителни средства, подход към пострадал, алгоритъм на действията по оказване на първа помощ при воден инцидент и др., съгласно утвърдената учебна програма.

Обучението се осъществява от Васил Загорчев - квалифициран инструктор по водно спасяване и д-р Георги Манчев - лекар – анестезиолог, като ще завърши със заключителен изпит пред комисия, в чийто състав е представител на Дирекция „Водноспасителна служба“ към БЧК.

Подготовката на кандидатите за водни спасители се осъществява при стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!