Обратно към категорията

Къде ще спират тока през следващите дни

Добавено на: 07.09.2022 11:32
   

Обезопасяване на желязно-решетъчни стълбове към трафопост „Разсадника“ предстои утре в Ямбол, съобщават от електроразпределителното дружество. По тази причина между 9 и 10 часа и между 15 и 16 часа ще има прекъсвания на електрозахранването в Ормана, в селищно образувание „Кринчовица“, както и в тунджанските села Завой и Веселиново. Ремонтните дейности там ще продължат и през следващата седмица -на 12 и 13 септември.
На 9 септември е планирано възстановяване на отклонение от трафопост Авто-мото клуб до извод Околовръстен. На този ден прекъсвания на електрозахранването ще има за кратко в района на железопътната гара в Ямбол, в Западната промишлена зона и в Индустриалната зона.
На 12 септември без ток ще са отново в Ямбол в района на бл.11 в к-с „Хале“, а на 13 септември в индустриалната зона на Болярово, както и на улиците „Странджа“, „Яне Сандански“, „Ал. Стамболийски“ и „Крайбрежна“.
На 14 септември, заради ремонтни дейности, от 9 до 16 часа е планирано прекъсване на електрозахранването в Ямбол в района на Езикова гимназия „Васил Карагьозов“.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!