Обратно към категорията

Лекар от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“  

Добавено на: 10.04.2024 15:04
   

Още една позната на сливенската общественост личност се включи в кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“. Това е началникът на отделението по анестезиология и интензивно лечение към МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ - д- р Юлия Бянкова. Началото на кампанията, обединила обществени личности, хора от бизнеса, училища, културни институти, неправителствени организации и други срещу насилието над и от деца, бе дадено в началото на март.

Доктор Бянкова е добре позната в лекарските среди и се ползва с голямо доверие сред колегите си. По време на срещата си с ученици от ОУ „Димитър Петров тя  призова тийнейджърите за повече инициативи, свързани с добротворни каузи, подпомагащи нуждаещи се хора. Медикът сподели и примери как да постъпват в условията на различни видове агресия.

Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ се организира от Община Сливен и Младежкия дом. Нейно лице е популярният актьор и музикант Владимир Михайлов. Инициативата ще продължи до края на годината и планира да привлече към каузата още редица популярни личности.

Срещите-беседи с ученици и младежи ще продължат през цялата кампания.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!