Обратно към категорията

Лятно училище по плуване с БЧК-Ямбол

Добавено на: 22.06.2023 09:18
   

Ямболската червенокръстка организация продължава с подбора на деца на възраст между 7 и 11 години, за организиране на обучения във ваканционната програма „Лятно училище по плуване и превенция на водния травматизъм“. Продължителността на обучението за всяка група е 20 /двадесет/ занятия, при следния график:

  • 26 юни – 21 юли 2023г.

  • 03 юли – 28 юли 2023г.

  • 24 юли – 18 август 2023г.

Програмата се осъществява срещу заплащане и има за цел изграждането на начални плувни умения и формиране на безопасно поведение във и около водата, за намаляване на риска от водни инциденти сред деца, чрез включването им в обучение по усвояване на основни плувни техники, начини за оказване на помощ и самопомощ при воден инцидент и елементарни способи за оказване на първа помощ.

Всички занятия ще се провеждат на плувния басейн в ПГ „Васил Левски” в град Ямбол от квалифициран и високо мотивиран обучаващ екип – треньор, воден спасител и специалист „Водноспасителна дейност“ и „Първа помощ“ в БЧК-Ямбол.

След приключване на обучителната част, ще се провежда заключително занятие със състезателни игри и демонстрации на усвоените начални плувни умения, спасяване на удавник със спасителни средства и оказване на първа помощ при воден инцидент.

За повече информация последвайте фейсбук страницата: Лятно училище по плувцане и превенция на водния травматизъм или се обадете на телефон 0886 344 250 – Добриела Праматарова.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!