Обратно към категорията

Набират се кандидати за обучение в курсове на БЧК-Ямбол

Добавено на: 09.03.2021 13:28
   

БЧК-Ямбол набира кандидати за обучение в курсове за „Воден спасител на плувни басейни и водни паркове” и „Воден спасител на открити водни площи и море”.

Желаещите да се включат трябва да отговарят на следните

ИЗИСКВАНИЯ:

За басейн:

  1. Да са навършили 17 години;

  2. Да подадат заявление по образец до Директора на БЧК – Ямбол и Декларация за родителско съгласие в случаите, когато не са навършили 18 години;

  3. Да положат успешно приемните изпитни изисквания:

  • 50 м. свободен стил / на гърди / за 55 сек.

  • 25 м. бруст / без време /

Продължителност на обучението - 65 учебни часа.

За открити водни площи и море /надграждащ и директен/:

1. Да са навършили 17 години;

2. Да подадат заявление по образец до Директора на БЧК – Ямбол и Декларация за родителско съгласие в случаите, когато не са навършили 18 години;

  1. Да положат успешно приемните изпитни изисквания:

  • 100 м. свободен стил / на гърди / за 1,50 мин.

  • 25 м. бруст / без време /

Продължителността на обучението за „Воден спасител на открити водни площи и море”- надграждащ е 36 учебни часа, а за директен курс - 82 учебни часа.

Кандидатите за обучение в курс за “Воден спасител на открити водни площи и море” – надграждащ трябва да са завършили успешно курс за ”Воден спасител на плувни басейни и водни паркове” и от датата на заключителния изпит, в срок до 18 месеца, могат да се включат в надграждащ курс.

Допуска се възможността, кандидати за водни спасители, които желаят и могат да покрият горепосочените изпитни изисквания да се включат едновременно в курсовете за придобиване на двете квалификационни степени.

Всички курсове за водни спасители се извършват срещу заплащане, като цената е в зависимост от избраната квалификационната степен и не включва такса за достъп до плувния басейн.

Кандидатите, подали писмени заявления за постъпване в курсовете за водни спасител ще бъдат информирани лично за деня и часа на приемния изпит, който ще се проведе не по-рано от м. април 2021г.

Практическата част от заниманията ще се провеждат на плувния басейн в ЕГ „Васил Левски“ в град Ямбол при стриктно спазване на въведените противоепидемични мерки, като броят на участниците в група не може да е по-малко от 10 и повече от 15 души.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!