Обратно към категорията

Не спират ремонтите по уличната мрежа, нов паркинг изграждат във "Възраждане"

Добавено на: 15.03.2022 11:13
   

Ремонтните дейности в Ямбол продължават. В момента се изгражда нов тротоар на улица „Граф Игнатиев“ в участъка от кръстовището с улица „Драма“ – от № 107 до № 145. По този начин ремонтираната отсечка ще се свърже с друг наскоро ремонтиран тротоар на улица „Драма“ в участъка от „Граф Игнатиев“ до „Ксанти“.

До няколко дни ще започне и ремонтът на тротоар на ул. „Граф Игнатиев“ в отсечката от блок 40 до блок 56. Участъкът се характеризира с интензивно движение на пешеходци, които преминават към централната част на града.

Община Ямбол започна подготовка за основен ремонт на част от улица „Сокол“ към квартал „Кючук Париж“. През годините тази улица не е била ремонтирана и състоянието ѝ е изключително тежко.

Приключва изграждането на паркинг между блокове 66, 63 и 57 в квартал „Възраждане“. Той ще осигури подход за моторни превозни средства, включително на „Бърза помощ“ и таксиметрови автомобили, които до този момент нямаха осигурен достъп до там.

Изградени са и продължения на улиците между блокове 57 и 63, както и на блок 56 и блок 62, благодарение на което те ще се свържат с улица „Охрид“ в квартала.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!