Обратно към категорията

Нов призив на община Болярово към гражданите

Добавено на: 08.04.2020 07:15
   

Ръководството на община Болярово излезе с пореден призив към жителите и гостите на общината да спазват всички препоръки на здравните власти и да не се допуска струпване на много хора, в това число и пред църковните храмове по време на Лазаровден, Цветница и Великден.

„Тази година на Цветница и на Великден останете в домовете си! Бъдете отговорни към себе си, семействата си, близките, познати и непознати! Избягвайте пътуванията, посещенията на църковни храмове и гробищни паркове!“ призовават от екипа на кмета Христо Христов.

Община Болярово осигури безплатни маски за всички, които от общинската администрация препоръчват на хората да носят, когато посещават магазин, аптека, лекар, административни офиси. Маските се раздават в Информационния център на общината в град Болярово, а по населени места – от кметовете и кметските наместници.

„Празниците са най-хубави, когато се случат в сърцата и когато има с кого да ги споделяме и след време! Спазвайте социална дистанция и препоръките на здравните власти!“, призовават от администрацията на община Болярово.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!