Обратно към категорията

Нова възможност за младежка заетост в община Тунджа

Добавено на: 06.07.2020 14:27
   

На 06.07.2020 г., община „Тунджа“ подава нова заявка  по Проект „Нова възможност за младежка заетост“, схема „Младежка заетост“, Приоритетна ос 1: „Подобряване достъпа до заетост и качеството на работните места“ на ОП РЧР 2014-2020 г. , по която ще бъдат назначени нови 13 лица на длъжност „Работник-поддръжка“ и 11 наставника в 11 населени места. Младежите ще работят в продължение на 6 месеца, на 8-часово работно време в селата Ботево, Гълъбинци, Голям манастир, Завой, Златари, Каравелово, Коневец, Робово, Сламино, Тенево и Хаджидимитрово.

Община „Тунджа“ вече има успешно приключила заявка и обучени 11 лица по проекта, на които са издадени сертификати „Работник поддръжка“.

Така, с третата поредна заявка на община „Тунджа“ по проекта, общият брой работници става 44, като са включени и 31 наставника в 24 населени  места.

Проектът дава възможност за заетост / под наставничество/ на младите хора на територията на общината, а активната работа на младежкия медиатор в община „Тунджа“, назначен по Национална програма „Активиране на неактивни лица“, допринася за неговата успешна реализация.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!