Обратно към категорията

Обръщение на кмета на Община Ямбол Валентин Ревански по повод Международния ден на хората с увреждания

Добавено на: 03.12.2020 12:09
   

Скъпи съграждани,

На 3-ти декември отбелязваме Международния ден на хората с увреждания. Дни като този ни напомнят, че трябва да бъдем съпричастни, да търсим решение на проблемите и да постигаме ефективна промяна за живота на хората с увреждания. Отношението към гражданите в неравностойни положение показва зрелостта на едно общество. Нека не забравяме, че всеки от нас може да попадне в такова положение.
На днешния ден по света се организират събития, които целят промяна в условията на живот на хората с увреждания.
Община Ямбол и Сдружение „Гайтани“ също организират мероприятие, посветено на Международния ден на хората с увреждания. Това е концерт-спектакълът „Различни, но заедно“, който няма да се проведе тази година поради епидемиологичната обстановка в България.
Община Ямбол се присъединява към отбелязването на Международния ден на хората с увреждания, отстояващи правото си на достоен живот с воля, смелост и постоянство. Обръщаме се към всички вас, жители на община Ямбол за повече загриженост и съпричастност към най-уязвимите ни съграждани.
От сърце пожелавам на хората с увреждания много поводи за усмивки, да не падат духом, да бъдат силни в изпитанията, за да отстояват себе си и мечтите си за по-добър живот!

 

С уважение,

ВАЛЕНТИН РЕВАНСКИ
Кмет на Община Ямбол


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!