Обратно към категорията

Община Болярово връчи наградите си по повод 24 май (ВИДЕО)

Добавено на: 24.05.2022 09:54
   
В навечерието на 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност кметът на община Болярово Христо Христов връчи традиционните награди на Общината.
Най-високите отличия на Община Болярово получиха учители, изявени читалищни дейци и журналисти за техния принос в развитието на образованието, българската култура и духовност, за ангажираността им към решаването на проблемите на хората в община Болярово.
Колективна парична награда кметът Христо връчи на групата ученици от прогимназиален и гимназиален етап на образование при СУ "Д-р Петър Берон" гр. Болярово, които изнесоха тържествената програма за Националния празник на България. Почетни грамоти, почетния знак на общината и парични награди получиха учителите Милена Манолова, Нели Христова, Красимира Николова, Мария Георгиева и Ваня Димова, както и Иван Апостолов - член на читалищното настоятелство на НЧ „Възраждане-1912" - гр. Болярово. Колективни парични награди бяха връчени и на СУ „Д-р Петър Берон" и ОУ „Стефан Караджа".
Общината и през 2022 г. е предвидила сериозни финансови инвестиции и в двете учебни заведения с цел да се създадат по-добри условия за обучение на децата и утвърждаването на новата професионална паралелка за готвачи в средното училище в Болярово, припомни кметът Христов. Той изрази благодарността си към педагозите и читалищните дейци за съпричастността им и активното участие в социално значими за общината инициативи.
На церемонията бяха връчени и награди от името на Съюза на българските учители.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!