Обратно към категорията

Община „Тунджа“ организира конкурс за изпълнение за Деня на народните будители

Добавено на: 25.10.2021 15:10
   

За Деня на народните будители община „Тунджа“ организира конкурс за изпълнение на стихотворение от български автор за всички тунджански деца и ученици.

Заради пандемичната обстановка конкурсът няма да е присъствен. Всички желаещи да се включат в него, трябва да представят видеозапис, който може да бъде записан и с телефон.

Получените записи ще бъдат публикувани на 1 ноември на официалната страница във Фейсбук на община „Тунджа“ като поздрав на тунджанските деца за Деня на народните будители.

Конкурсът ще се проведе в 4 възрастови групи в две категории – за най-добре изпълнено стихотворение и за най-добре подбрано стихотворение. Първата възрастова група е за деца до 7 години, втората – от I до IV клас, третата от V до VII клас, четвъртата от VIII до XII клас.

Жури в състав – актрисата Велика Видева, председателят на Дружеството на писателите Тенко Тенев и зам.-кметът на община „Тунджа“ Димитър Димитров ще оцени изпълненията във всяка възрастова група, победителите ще получат награди.

На изпълнението с най-много харесвания ще бъде присъдена наградата на публиката.

Изпълненията се изпращат до 29 октомври на имейл contact.tundzha@net или на съобщение на официалната страница във Фейсбук на общината https://www.facebook.com/tundzhabg с данни за изпълнителя.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!