Обратно към категорията

Община Ямбол стартира инфраструктурни ремонти

Добавено на: 14.07.2020 18:16
   

Община Ямбол предприема ремонти дейности на територията на града. До дни ще бъде подновена уличната настилка пред блок 2 и 3 в жилищен комплекс „Диана“. Приключи текущият ремонт на улица „Ангел Кънчев“ в участъка от улица „Гавраил Кръстевич“ до булевард „Димитър Благоев“.

На улица „Срем“ е в процес изграждането на паркинг и тротоари. Благоустрояване на междублоковото пространство и изграждане на паркоместа се осъществява на север от улица „Каранова“.

Ремонти текат и на улиците „Константин Иречек и „Стилияна Параскевова“, както и на пространството пред градския парк до Минералната баня. Дейностите включват частична подмяна на бордюри и подмяна на асфалт, като част от програмата на Община Ямбол на проекта за Водния цикъл.

Общината е предприела изграждане на две повдигнати пешеходни пътеки на булевард „Граф Игнатиев“ – срещу магазин „Лидл“ и срещу улица „Крали Марко“ след приемане на Общинска комисия за безопасност на движението.

Предстоят асфалтови кърпежи на компрометирани участъци от пътната мрежа, рехабилитация на пътна настилка и тротоари, както и изграждане на зони за паркиране.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!