Обратно към категорията

Общински детски комплекс - Ямбол откри новата учебна 2022 - 2023 година

Добавено на: 07.10.2022 12:46
   

С музикално-артистична програма и награждаване на талантливи деца Общински детски комплекс – Ямбол откри новата си учебна година.

Тържествената церемония започна с музикален поздрав на групата от Студио за поп пеене с ръководител Паулина Чорбаджийска.

След това своите поздравления към децата и родителите поднесоха директорът на детския комплекс Илиана Илиева и заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов. „Скъпи деца, пожелавам Ви още по-големи успехи през тази година. Бъдете все така усмихнати и весели и помнете, че вие имате шанса да прославите Ямбол, а защо не и България на световната сцена. Мечтайте!“, бяха думите на Енчо Керязов, който награди част от изявените таланти в областта на музикалното, танцовото и изобразителното изкуство, на науката и технологиите, на спорта.

За доброто настроение допринесоха и музикалните изпълнения на малката пианистка Божидара Ал Самра от Школата по пиано с ръководител Виолета Величкова.

През учебната 2022/2023 година около 800 деца и ученици са записани в различните педагогически форми – клубове, школи и студиа. Те са разпределени в 55 постоянно и временно действащи групи. Екипът на ОДК предлага 22 клубни форми от областите „Наука и технологии“, „Изкуства“ и „Спорт“. Обучението и участието в дейностите на ОДК е безплатно. Клубните форми са съобразени с интересите и свободното време на учениците и се ръководят от  доказали се педагози.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!