Обратно към категорията

Общинският съвет в Стралджа ще заседава дистанционно

Добавено на: 27.01.2021 08:13
   

Процедури за избор на нови оператори на язовирните стени на язовир „Будак дере“ и на язовира в Първенец открива община Стралджа. Причината за това е, че изтичат договорите на настоящите ползватели на язовирите, а темата ще бъде обсъдена на предстоящото заседание на Общинския съвет на 28 януари.

Процедурата за язовир „Будак дере“ ще се проведе от община Карнобат, тъй като язовирът се намира на територията на село Маленово, община Стралджа и на село Деветак, община Карнобат, уточнява в докладната си до съвета кметът на Стралджа Атанас Киров.

В Стралджа Общинският съвет утре ще заседава дистанционно, заради спазването на противоепидемичните мерки. Кметове и кметски наместници на населените места от община Стралджа, граждани и юридически лица, имащи желание да вземат участие в насроченото 16-то редовно неприсъствено заседание от разстояние на Общински съвет-Стралджа, могат да се регистрират за участие като изпратят своята заявка в ел. писмо до ел. адрес на председателя на съвета: i.mitev@straldzha.net, до 10:00 ч. днес, 27 януари.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!