Обратно към категорията

Обявиха графиците за предаване на материалите на СИК

Добавено на: 05.11.2021 08:51
   

Изготвени са графиците за предаване на изборните книжа и машините за гласуване на секционните избирателни комисии. Те са обявени на сайта на община Ямбол в секция „Избори 14 ноември 2021“.

Обемът от документи, медицински материали, урни и бюлетини, които на 13 ноември би следвало да бъдат предадени от община Ямбол на членовете на секционните избирателни комисии е многократно по-голям от обичайния. По тази причина и с цел улеснение на хората, които пряко ще са ангажирани с провеждането на изборния процес, от общината са създали организация да транспортират до 12 ноември урните, канцеларските материали, дезинфектантите, ръкавиците и маските, се казва в съобщение до ръководствата на СИК. Така на 13 ноември на представителите на СИК, които трябва да се явят по график в общината, ще бъдат предоставяни само избирателните списъци, бюлетините, печата и формулярите за протоколите.

График зa предаване от общинска администрация Ямбол на СИК и ПСИК на изборните книжа за провеждане на избори на 14 ноември 2021 г.

Транспортен план на Ciela за доставяне на специализираните устройства за машинно гласуване (СУМГ) на територията на Тридесет и първи изборен район Ямболски


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!