Обратно към категорията

ОД на МВР-Ямбол с конкурс "Моят полицай"

Добавено на: 19.01.2024 07:44
   

Областна дирекция на МВР Ямбол, с подкрепата на Областна администрация – Ямбол и представители на регионалните медии, организират конкурс  „Моят полицай“, който ще се провежда по следния регламент:

 • Конкурсът ще се провежда на всеки три месеца, считано от януари 2024 г., като награждаването ще бъде до 15 число на следващия месец.
 • Всеки гражданин и институция в област Ямбол може да номинира служител на ОДМВР - Ямбол за носител на приза „Моят полицай“.

 • Двама представители на Областна администрация,  двама представители  от регионалните медии и един представител от ОДМВР – Ямбол ще преглеждат номинациите и ще избират носителите на приза.

Основните критерии, по които журито ще определи, кои номинации да допусне до конкурса и по които ще избира носителите на приза са:

 • служителят да е извършил нещо различно от ежедневната си дейност;

 • постъпката му да бъде пример за подражание и вдъхновение;

 • в конкретния случаи служителят да се отличава с гражданска доблест и отговорност;

 • служителят да е проявил новаторски дух;

 • дейността му да има положителен отзвук сред обществеността, така че всеки гражданин да може да каже това е „Моят полицай“.

  Комисията ще събира информация от различни източници: медийни публикации, публикации в социалните мрежи, благодарствени писма от граждани, институции или организации и други.

  Не е необходимо предложената номинация да отговаря на всички критерии. Важно е обаче при номиниране на „Моят полицай“, да бъде описана конкретната дейност- постъпката, случая, с който се е отличил и заслужил да бъде сред номинираните.  

  Номинациите могат да се изпращат на имейл: yambol@mvr.bg  или в кутиите за сигнали и предложения, поставени в сградите на ОДМВР – Ямбол.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!