Обратно към категорията

ПГЗ "Христо Ботев" се включи безвъзмездно в почистването на река Тунджа по молба на кмета на Община Ямбол (видео)

Добавено на: 09.01.2020 18:14
   

По инициатива на Община Ямбол започна почистването на небетонираната част от коритото на река Тунджа. Кметът Валентин Ревански изказва най-искрени благодарности за безвъзмездната помощ от страна на директора на Професионална гимназия по земеделие „Христо Ботев“ Тодор Тодоров.

„Благодарен съм за оказаната помощ, както на директора, така и на всички, които работят в това учебно заведение и веднага се отзоваха на молбата ми. Сигурен съм, че към тези благодарности ще се присъединят и гражданите на Ямбол. Ще бъда признателен на всички, които решат да подкрепят тази инициатива. Има наводнени участъци, през които може да премине само верижна техника. Надявам се, че земеделски производители или ямболски фирми ще ни съдействат в почистването“, се казва в изявлението на кмета на Община Ямбол.

Проведени са разговори и с директори на други учебни заведения, които са изразили желание да предоставят техника за почистване на бетонирания участък от коритото на реката.

Кметът отправи призив към ямболци да не изхвърлят битови отпадъци в почистените участъци. Той добави, че всеки, който има желание, може да се включи в почистването на реката.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!