Обратно към категорията

Подписани са договорите за реконструкция на водопроводната мрежа в Мамарчево и Малко Шарково

Добавено на: 24.06.2024 16:13
   

Реконструкцията на вътрешната водопроводна мрежа на село Мамарчево може да започне съвсем скоро. Днес кметът на Община Болярово Христо Христов и главният счетоводител Атанаска Станчева подписаха споразумение с Министерството на регионалното развитие и благоустройството за целева държавна субсидия в размер на 8 762 328 лева.

Припомняме, че по настояване на общинската администрация този проект беше включен като приоритетен за финансиране от държавния бюджет. Проектната документация беше изготвена преди години, отдавна е избран и изпълнител, така, че предстои да започне реконструкцията на 20-километровия водопровод.

Днес кметът Христов и Атанаска Станчева подписаха и споразумението за целева държавна субсидия и за реконструкцията на вътрешната водопроводна мрежа в село Малко Шарково. За него се отпускат 1 237 672 лева. В момента се провежда процедурата за избор на изпълнител, като оферти се приемат до 10 юли. Предвижда се реконструкция на близо 4 километра водопровод, както в централната част, така и в крайните квартали на селото.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!